Om oss

David-Andersen ble etablert i 1876. Siden den tid har man stadig utviklet nye produkter og konsepter til forbrukere i både inn- og utland, og vi gjør det fortsatt…


Vi er stolte av å kunne selge egenutviklede varer i egen merkevare med høy kvalitet i tillegg til at vi også er gullsmedenes merkevarehus. Vi har i mer enn 40 år forhandlet store merkevarer som Ole Lynggaard og Georg Jensen.

Vi tilstreber i enhver kontakt å gi gode og inspirerende opplevelser for de vi er i kontakt med.  Et besøk her på hjemmesiden og i nettbutikken skal være med på gjøre drømmer til virkelighet.  Vår produktbredde er sannsynligvis den bredeste i Norge. Du vil få en smakebit av vår bredde i sortiment på denne hjemmesiden. Du gjør også de trygge valgene hos oss her på www.david-andersen.no

Vi skal være på plass for alle kundegrupper, enten du er ung eller godt voksen.

Vi håper å innfri dine forventinger både på søk på nettsiden og ikke minst også besøk i en av våre butikker. Vår nettbutikksjef er klar til å ta imot din henvendelse også på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Vi er personlig interessert i å gjøre det beste for våre kunder og partnere, og jeg håper vi vil innfri både i dag og i morgen.

Velkommen til oss.