Våre serviceløfter

  • Magasin
  • Fra Gullsmeden
  • Våre serviceløfter

Et vakkert smykke som vil følge generasjoner

Våre smykker er laget for å vare. Når du handler et smykke hos oss, forplikter vi oss til å ta vare på smykket for deg. (Gjelder David-Andersen sine egenproduserte gull- og diamantsmykker)

Rens av ditt David-Andersen smykke

Vi tilbyr rens med ultralyd av dine smykker i alle våre butikker, uten ekstra kostnad.   Oppsøk din nærmeste forhandler og få ditt smykke til å skinne igjen.

Lever inn ditt smykke for profesjonell polering hos en av våre gullsmeder

Poleringen vil fjerne riper og slitasje som kommer ved daglig bruk. Etter en slik behandling vil ditt smykke se så godt som nytt ut. Du kan hente smykket ditt ca 2 uker senere.

Årlig sjekk av diamanter

Vi tilbyr gjennomgang av fatning / klør på dine diamantsmykker i våre butikker, uten ekstra kostnad. Da sikrer du at diamantene dine sitter trygt bevart.

Gravering av forlovelse- og gifteringer

Navn eller dato i en forlovelses- eller giftering gjør den personlig og helt unik. Når du handler ringer hos oss, tilbyr vi gravering uten ekstra kostnad på ditt David-Andersen smykke.

Justering av størrelse på din ring

Det er viktig at ringen din har riktig størrelse for å sikre at den sitter komfortabelt og trygt på fingeren. De første tre månedene etter kjøpet, hjelper vi deg med justering av inntil 2 ringstørrelse uten ekstra kostnad.