Design

  • Kundeservice
  • Design

Sammen skaper vi ditt drømmesmykke!

I over 140 år har David-Andersen designet utallig flotte smykker. Vi er stolte av at vi den dag i dag har vårt eget gullsmedverksted på Egertorget i Oslo. Våre gullsmeder håndlager de vakreste smykker med diamanter og andre edelstener, og kan lage et helt unikt smykke på bestilling for deg som ønsker noe helt spesielt. Kanskje ønsker du å fri til din kjære med en helt unik forlovelsesring, designet med kjærlighet og omtanke?

Etter dine ønsker og ideer tegner vi en skisse og spesiallager et smykke for deg. Vi kan også benytte dine diamanter og fargestener i et slikt design. Kom gjerne innom oss for en hyggelig samtale rundt ideer og muligheter. Sammen kan vi finne et gjennomførbart design og et resultat som er skreddersydd til deg.

Vi lytter til dine ønsker og vil gjøre alt vi kan for at du skal få akkurat det du ønsker deg. Er du nysgjerrig på prosessen eller ønsker du kanskje mer informasjon? Kontakt vår fagekspert Hallvar S. Sagøy som vil følge deg gjennom hele designprosessen slik at du ender opp med ditt drømmesmykke. Vår fagekspert kan kontaktes på følgende telefonnummer og mailadresse: Telefonnummer: +47 459 77 323 / +47 993 24 038 E-post: hss@david-andersen.no