Våre gifteringer

  • Magasin
  • Bryllup og forlovelse
  • Våre gifteringer

Evig din

Vi i David-Andersen forstår viktigheten med å finne de perfekte gifteringene til den store dagen. Våre ringer er av svært høy kvalitet og er laget for å vare. Husk at gifteringen er det eneste fysiske beviset på den store dagen og giftemålet. Vi hjelper dere å finne de perfekte ringene. Les mer om våre klassiske gifteringer og gifteringer med diamanter her. Book time i en av våre butikker for personlig hjelp og ekspertise.

BOOK TIME

Våre tidløse gifteringer

David-Andersen er synonymt med tradisjon, lidenskap og kompetanse. Vårt utvalg gifteringer gjenspeiler vårt fokus på tidløshet og kvalitet. Våre klassiske ringer er designet for å vare i tiår, upreget av trender. Vi anbefaler å bestille en time i en av våre butikker for prøving og veiledning i valget av de perfekte ringene for dere.

Valg av ring: farge

Det er flere ting å ta hensyn til når man velger giftering. Dette er en ring man skal ha lenge, og da er det viktig å velge et design som kan leve i mange år.  Det første man må tenke på er hvilken gullfarge man ønsker. Våre ringer produseres i gult gull, hvitt gull, roségull og platina. GULT GULL: Våre ringer i gult gull lages av 14 karat gull. Ringer i gult gull krever lite vedlikehold til sammenligning med hvitt gull, hvor noe av den hvite fargen (legering) kan slites av over tid. En giftering i gult gull er et klassisk og tidløst valg. HVITT GULL: Våre gifteringer i hvitt gull lages også av 14 karat gull. Den hvite fargen kommer av at ulike hvite metaller blandes med gult gull. En ring i hvitt gull vil med tiden trenge oppussing og forfriskning av den hvite fargen, men er et like klassisk og tidløst valg som en ring i gult gull. PLATINA: Gifteringer i platina er laget av et naturlig hvitt metall som er mest slitesterkt. Det vil ikke miste eller endre farge over tid. Platina kalles for generasjonenes metall fordi uansett hvor mye den slites eller får riper, så mister den ikke sin vekt. Platina er et mer kostbart metall enn gull. ROSÉGULL (RØDT GULL): Gifteringer i roségull sprer en varm glans med en lett rødlig tone. For å få den rødlige glansen, blander man 14 karat gull med kobber. Kobberets røde tone danner roségullets fantastiske farge. Det blir stadig mer populært med ringer i denne fargen, og de står utmerket sammen med sølv- og platinasmykker.

Valg av ring: bredde

Ved valg av bredde på gifteringene er det mange som velger ut fra hva man synes er pent. Det kan også være lurt å tenke på hvordan ringen blir brukt når dette valget skal tas. Vil ringen være utsatt for harde slag og tunge løft for eksempel på jobb? Den smaleste ringen i 2 millimeter vil naturligvis ikke være like slitesterk som ringene i 3-5 millimeter. Mange ønsker å bruke gifteringen på samme finger som forlovelsesringen, så å prøve de sammen før man bestiller er alltid lurt. Vår bestselgende bredde er 4 millimeter både til dame og herre. Avbildet under er herrering i modellen Solid 4 millimeter. Brud har Solitær enstensring i gult gull med 0.80 carat diamant, kombinert med sidering i gult gull.