David-Andersen Trend

  • Magasin
  • Aktuelt
  • David-Andersen Trend

Dine nye favoritter

La deg inspirere av våre smykker laget i gullforgylt 925 sterling sølv. I smykkekolleksjonen finner du lykkesymboler som hestesko, sommerfugl og firkløver - sammen med trendy øreringer med fargestener, chunky armbånd og perler.

- Lysglimt -

Et lys er symbolet på visdom og klarhet. De vakre smykkestenene i denne kolleksjonen lyser opp hverdagen. Peridot er selve solens edelsten. Citrinen beskytter og topasen gir deg skjønnhet.

Stylingtips

Bruk flere av smykkene sammen, lag på lag for et personlig og unikt stiluttrykk. Alle smykkene i kolleksjonen er dessuten ypperlige gaver til årets konfirmant! Veiviseren er et flott symbol på det å tre inn i de voksnes rekker.

Flere gavetips til konfirmanten

- Stjernestøv -

Stjernestøv gir lys som leder veien og betyr lykke. Det er noe magisk med det å se et stjerneskudd og det er ikke så ofte man ser det. Er du heldig og ser en stjerne falle på nattehimmelen, så må du skynde deg å komme med et ønske.

- Lykke -

Kolleksjonen består av tre lykkesymboler; hestesko, firkløver og sommerfugl. Dette er symboler vi forbinder med hell, lykke og beskyttelse. Smykkene i forgylt sølv er søte alene, men kan også kombineres med tykkere lenker og perler for et helt eget personlig uttrykk.

SE HELE KOLLEKSJONEN

- Panserhjerte -

Et hjerte er et symbol på kjærlighet, men det er også i sentrum for selve livet vårt. La hjertet gi deg styrke til å følge dine valg og styrke troen på deg selv.

- Veiviser -

Ett kompass symboliserer beskyttelse og veiledning på reise og skal vise en sikker vei til ønsket retning i livet. Det er et lykkesymbol som gir balanse, inspirasjon og motivasjon til målene vi ønsker å oppnå -en veiviser. David-Andersen kompasset er inspirert av anheng fra vårt arkiv så langt tilbake som 1930-tallet.