Våre ikoniske design

  • Magasin
  • Aktuelt
  • Våre ikoniske design

David-Andersen Ikoner

I snart 150 år har David-Andersen designet utallig flotte smykker, og vi er stolte over av at vi har vårt eget gullsmedverksted på Egertorget i Oslo. D-A Ikoner består av smykker i 585 gull med håndplukkede diamanter. Alle smykkene  er satt sammen av våre dyktige gullsmeder på verkstedet.

D-A 1876

Navnet på denne helt unike ringen symboliserer begynnelse og starten på noe nytt. 1876 er året David Andersen fra Toten startet som gullsmed i Kristiania og nesten 150 år etter, er denne ringen en av våre mest tidløse - og vakreste forlovelsesringer. Å forlove seg er en markering på en ny historie og denne ringen er ikke bare skapt for et langt ekteskap, men også for kommende generasjoner. D-A 1876 er en håndlaget diamantring med 6-8 klør, produsert på vårt verksted på Egertorget. Ringen har en vakker brilliantslipt diamant som er håndplukket og leveres med David-Andersen sertifikat og GIA- eller HRD sertifikat.

D-A 1876

D-A TRILLIANT

Vårt nye ikon et resultat av vår erfaring og ekspertise gjennom snart 150 år. D-A Trilliant har et unikt design med sine to trilliantslipte diamanter på hver sin side av en nydelig ovalslipt midtsten. Trilliantene er nøye utvalgt for en delikat buet ytterkant som matcher den ovale midtstenen. Dette er ringen for de som ønsker et smykke utenom det vanlige. Diamantene er håndplukket og leveres med David-Andersen sertifikat og GIA- eller HRD sertifikat.

D-A TRILLIANT

D-A 2015

Det var forkjærligheten for Art Decos symmetriske og rektangulære former som var inspirasjonskilden da denne ringen ble designet i 2015. Ringen balanserer perfekt mellom det kraftfulle og feminine. Denne kontrasten har bidratt til at D-A 2015 på kort tid har blitt en av våre signaturringer. Ringen er fattet for hånd i vårt verksted på Egertorget og består av en nydelig «cushion» slipt diamant omringet av 22 brilliantslipte diamanter. Diamantene er håndplukket og leveres med David-Andersen sertifikat og GIA - eller HRD sertifikat.

D-A 2015

D-A CLASSIC

En klassiker står seg gjennom generasjoner, epoker og trender på grunn av godt håndverk, enestående design og ikke minst kvalitet. Det er dette som gjør vår D-A Classic til en minimalistisk og sofistikert favoritt hos mange. D-A Classic er énstensring med fire klør, fattet for hånd og produsert på vårt verksted på Egertorget. Ringen har en vakker brilliantslipt diamant som er håndplukket og leveres med David Andersen sertifikat og GIA - eller HRD sertifikat.

D-A CLASSIC

D-A CHRISTIANIA

D-A Christiania er en hyllest til vår hovedstad med sitt historiske preg og unike design. Siden 1876 har David-Andersen produsert smykker fra vårt verksted i Oslo. Vi har vært en del av hovedstaden siden hestene travet opp Karl Johan og vi har vært tilskuer til snart 150 17-mai tog. Ringen er håndlaget på vårt verksted på Egertorget og består av 3 nydelige ovalslipte diamanter. Diamantene er håndplukket og leveres med David-Andersen sertifikat og GIA- eller HRD sertifikat

D-A CHRISTIANIA