Flora Linbendel

  • Magasin
  • Aktuelt
  • Flora Linbendel

Flora Linbendel

Denne våren lanserer vi Flora Linbendel. Igjen, har vi hentet frem en blomst fra vårt arkiv. Linbendel (Spergula Avensis) er en staude i nellikfamilien. Blomstene blomstrer om sommeren og er hvite. Blomsten gir et naturlig preg i skogområdet og i hager. I Norge er den vanligst å finne på åkrer over hele landet. Linbendelblomsten har fått et helt nytt og mer organisk uttrykk i vår nye kolleksjon, tilpasset dagens trender. Smykkene passer perfekt til en nydelig sommerkjole en varm sommerkveld og kan enkelt mixes og matches med hele Flora-kolleksjonen.

Smykkene passer perfekt til en nydelig sommerkjole en varm sommerkveld, og kan enkelt mixes og matches med hele Flora-kolleksjonen.

Flora Linbendel i sølv

Denne gangen har vi også lansert Flora Linbendel i sølv, en eksklusiv kolleksjon du kun finner i nettbutikken og i vår flagship butikk på Egertorget. Disse smykkene vil være et perfekt tilbehør til deg som skal være brud, eller til deg som ønsker å bære Flora-smykkene i sølv.

Lokalt håndverk

Flora er en samling av smykker med emalje, inspirert av den norske floraen. Smykkene under Linbendel er inspirert av en vakker Flora brosje, skapt av Kikki Kvaal på 80-tallet. Kolleksjonen moderniserer linbendelblomsten med et organisk uttrykk, i tråd med nåtidens trender. Alle smykkene er laget av resirkulert forgylt sølv og emaljen legges for hånd i Oslo. Hvert eneste smykke et unikt lite stykke håndverk. Smykkene bygger videre på David-Andersen sin tradisjon med emalje og alle smykkene er et resultat av ekte håndverk, som er produsert i Oslo. Kolleksjonen ble første gang introdusert på 80-tallet, men har i dag fått mange nye produkter og et helt nytt uttrykk.

Utforsk Flora-kolleksjonen