GRATIS STANDARD FRAKT OG RETUR | RASK LEVERING | FLERE BETALINGSALTERNATIVER | EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

FINN RIKTIG RINGSTØRRELSE 

Mange er usikre på hvilken ringstørrelse de bruker og synes dermed det kan være vanskelig å kjøpe ringer. Her gir vi deg noen tips slik at du forhåpentligvis blir litt sikrere, enten du skal kjøpe ring til deg selv eller i gave til en annen. 

 

 

Hvis du har mulighet er det lurt å måle ringstørrelsen hos en gullsmed som bruker standard ringmål. Husk at størrelsen ofte er forskjellig på høyre og venstre hånd, pass dermed på at du måler riktig finger.

 

SLIK KAN DU FINNE STØRRELSEN SELV 

 

Bruk en ring du allerede har

Du kan finne en indikasjon på din ringstørrelse ved å måle en ring du allerede har. Bruk et skyvelære eller en linjal til å måle den innvendig diameteren på ringen.

Benytt følgende formel:

Diameter (mm) x 3,14 = ca ringstørrlse

Tallet vil gi deg omkretsen på fingeren, og det er dette som indikerer din ringstørrelse. 

 

Knyt en tråd rundt fingeren 

Ta tråden rundt den fingeren du ønsker å måle og sett et merke med tusj der tråden overlapper. Legg deretter tråden inntil en linjal for å se lengden. Det er viktig at tråden ikke sitter for stramt eller for løst når du måler. Det kan være lurt å gjenta prosessen et par ganger for å sikre at målingen blir riktig. Omkretsen på fingeren forteller deg nemlig hvilken størrelse du er. 

 

 

 

 

Er du fortsatt usikker eller har noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe. 

Du finner får kontaktinformasjon HER.