Signatur

  • Magasin
  • Aktuelt
  • Signatur

Vi presenterer Signatur

Vår nye kolleksjon Signatur er inspirert av den sterke skandinaviske formgivningen fra David-Andersens arkiver. Kolleksjonen er designet og produsert i Norge av 100% resirkulerte metaller.  Hvert smykke er satt sammen for hånd og er et resultat av norske håndverkstradisjoner og innovativt design.

Din historie, din signatur

Nyheten signatur er ikke bare et tilbehør, den er en personlig uttrykks- form. Kolleksjonen består av lenker i tre ulike design: mini, midi og bold. Uansett om du foretrekker et minimalistisk og diskret uttrykk eller et mer dristig og uttalt statement, vil du finne en lenke som passer perfekt til din stil og personlighet.

Se hele kolleksjonen her

Et samarbeide som utforsker det digitale landskap

«SIGNATUR» er fotografert og filmet av den anerkjente norske fotografen og filmskaperen Sølve Sundsbø. Sølve har høstet respekt for sine utenomjordiske konsepter, stilistiske allsidighet og åpenhet mot nye teknologier. Coline Cherry skyver digital design inn i en ny tidsalder. Colines arbeid fokuserer på forholdet mellom motedesign og 3D-animasjon og hvordan de to kan kombineres for å skape virkelig unike design.