Georg Jensen x Stine Goya

  • Magasin
  • Aktuelt
  • Georg Jensen x Stine Goya

THE DAISY COLLECTION

Denne våren er Daisy-kolleksjonen tilbake med blomstersmykker og en fornyet fargepalett. To danske designhus har nok en gang gått sammen om å tenke nytt om et Georg Jensen-ikon: Daisy. Georg Jensen x Stine Goya-samarbeidet fortsetter fortolkningen av den originale smykkedesignen fra 1940-tallet i en ny kolleksjon av fargerike prestekrager. Serien introduserer nye smykker og en helt ny palett som byr på vårens vakreste pasteller.

FORTOLKET PÅ NYTT

De nye Daisy-smykkene bygger videre på Georg Jensens samarbeid med Stine Goya fra 2022. Alle design i serien – fra ringer til armbånd og hårspenner – springer ut av de velkjente prestekragesmykkene og forener Stine Goyas kjærlighet til farger med Georg Jensens designarv.

OPPDAG DAISY

Stine Goya lanserte merket sitt i 2006, en tid der den danske motescenen var preget av minimalistisk design og dempede farger. København har alltid vært en stor inspirasjonskilde for Stine Goya, og alle kolleksjonene hennes utforsker bruken av farger og trykk på en måte som har gitt henne en fremtredende plass i den danske og internasjonale moteverdenen.