Vårens festdager

  • Magasin
  • Aktuelt
  • Vårens festdager

Vårens festdager nærmer seg!

Våren er endelig her, og snart er det høysesong for bruk av bunad, konfirmasjoner og dåp. Vi har samlet gavetips til både konfirmanten og dåpsbarnet, samt våre anbefalinger til hva som er lurt å tenke på i god tid før bunaden skal brukes.

Mangler du noe til bunaden?

Husk å ta en sjekk av bunaden og bunadsølvet i god tid før festdagene. En ødelagt sølje er kjedelig å oppdage i det bunaden skal på. Du kan levere inn bunadsølv til rens og reparasjon i alle våre butikker. Skulle du mangle noe, kan du også bestille bunadsølv fra Sylvsmidja her i nettbutikken eller gjennom en av våre 8 fysiske butikker. Trenger sølvet bare en lett rens hjemme? Vi har pussemidler fra Hagerty som får sølvet til å skinne som nytt.  

KJØP BUNADSØLV HER

Gavetips til konfirmantene

Vi vet at det ikke alltid er like enkelt å finne den perfekte konfirmasjonsgave. Derfor har vi samlet opp våre beste tips til konfirmasjonsgaver. Smykker er en varig og hyggelig gave til konfirmanten som aldri blir feil. Mange ønsker seg smykker, både klassiske smykker og «trendsmykker». Vi har et stort utvalg av konfirmantenes favoritter. Oppdag noen av de her.  

Gavetips dåp og navnefest

På jakt etter gave til dåp eller navnefest? Tradisjonelt er det vanlig å gi en gave i anledningen dåp eller navnefest som varer livet ut. Hos David-Andersen finner du dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Hos oss finner du både barnebestikk, smykker, bilderammer, barnesøljer og smykker til dåpsbarnet