Leveringsbetingelser

Du velger selv til hvilken adresse varen skal leveres. Kvittering og angrefristskjema blir sendt sammen med varen.

Vi sender varen som registrert pakke. Hvis du bor i Oslo-området har du i tillegg mulighet til å velge å få varen tilkjørt med bud, når du betaler med VISA/Mastercard, VIPPS eller MobilePay.

Normalt skal du motta varen 1-8 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Leveringstiden kan bli noe lenger dersom varen ikke finnes på lager. Skulle det vise seg å ta lenger tid, vil vi kontakte deg så raskt som mulig.


Vi sender varer over kr 800,- uten fraktkostnad. Varer under kr 800,- blir belastet med postens fraktpriser.


Bud i Oslo-området blir belastet med kr. 200,-.

Er du bosatt i utlandet, eller ønsker å få varen levert utenfor Norge, må du ta kontakt med oss pr. e-post: post@david-andersen.no eller tlf. 24 14 88 00 i tidsrommet kl. 09.00-15.00, slik at vi kan hjelpe deg. For slike forsendelser vil det gjelde andre leveringsbetingelser for porto og tid

Leveringstiden kan bli noe lenger ved høytider og helligdager. David-Andersen sender alle pakkene gjennom Posten Bring sitt distribusjonssystem utenfor Oslo.

Varen kan byttes i David-Andersens butikker og ved å sende den i retur til nettbutikken, innenfor 2 uker etter mottatt vare.

Varer som skal sendes i retur til nettbutikken sendes til følgende adresse:

David-Andersen Retail NETTBUTIKK

Postboks 773 Sentrum, 0106 Oslo

For regler om reklamasjon se forbrukerkjøpsloven.

Samtlige priser er angitt i norske kroner. Merverdiavgiften er inkludert i prisen. Frakt og ekspedisjon kommer i tilegg og spesifiseres for hvert produkt når du trykker bestill, men før du aksepterer kjøpet. Det taes forbehold om at prisen som fremgår på våre sider kan være feilaktig grunnet trykkfeil og/eller systemfeil.