GRATIS STANDARD FRAKT OG RETUR | RASK LEVERING | EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Få gavene du faktisk ønsker deg...

 

David-Andersen er partner med Listfully. Listfully er en gaveliste som lar deg samle ting du har lyst på fra hvilken som helst butikk eller nettbutikk. Lag ønskeliste over de tingene du har mest lyst på og del dem med familie og venner. 

 

-Slipp gavestress!

 

Listfully er en norskutviklet nettplattform hvor alle kan lage ønskelister for deling. Den gir deg mulighet til å samle alle ønskene dine fra alle butikkene på ett sted - helt gratis! Alt du må gjøre for å legge til et produkt er å klikke på “ønskeliste” og velge liste.  

Listene deles enkelt til familie og venner via en link. Når noen har kjøpt en gave fra ønskelisten, blir det synlig for alle unntatt deg, som fortsatt vil bli overrasket.

– Alle mennesker er unike. De fleste ønsker seg ting fra forskjellige butikker, og mange vil ha gaver som er utenom de tradisjonelle. Vi vil gjøre det mulig å lage lister som reflekterer ens egne interesser og stil – og som er gøy å lage, sier Christine Steinsholt, gründeren av Listfully.

Listfully er perfekt til å lage unike ønskelister til bryllup, konfirmasjon, bursdager, jul eller andre anledninger.  

Tjenesten finnes på www.listfully.no eller last ned appen for iOS og Android for å se brukeropplevelsen.

 

Har du funnet noe i vår nettbutikk som du ønsker å legge til i din ønskeliste? 

 

Klikk på knappen LISTFULLY og du legger produkten til din ønskeliste. Har du ingen profil på Listfully enda, kan du enkelt gjøre det inne på denne siden. 

 

 

 

Historien bak Listfully

 

 

 

"GIVE AND GET BETTER"