GRATIS STANDARD FRAKT OG RETUR | RASK LEVERING | EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

NY SOMMERKOLLEKSJON MED FOKUS PÅ BÆREKRAFT OG LOKAL PRODUKSJON

Snart sommer og i dag, 3. juni, lanserer vi en nydelig, fresh og sommerlig kolleksjon fra Jenny Skavlan by David-Andersen.
Jenny har lenge ønsket å lage en emalje-kolleksjon, og vi har i denne kolleksjonen kombinert emalje med barokke perler og forgylt sølv.
De lyse og friske fargene i hvitt, gult, lavendel og blått er perfekte til sommerens trender. 
Smykkene i denne kolleksjonen er laget i Fredrikstad og emaljert i Oslo.

"Etter 6 års samarbeid med Jenny har vi nok en ny og spennende kolleksjon som skal lanseres. Jenny er svært kreativ og full av energi, så det er alltid veldig gøy å jobbe med henne" - in-house designer Nina Botnedal.

"Jeg har siden jeg startet å samarbeide med David Andersen i 2015 drømt om å lage en kolleksjon med emalje. Jeg besøkte emaljeverkstedet Opro for mange år siden og ble så forelsket i det håndverket de gjør i et utrolig inspirerende verksted midt i hjertet av Oslo. De er Norges eldste smykkeverksteder og alt gjøres for hånd. Jeg tror mange forbinder emaljesmykker med søte former, pasteller og 80-tallet. Men emalje kan tilføre så fantastiske farger til smykker så jeg ville utfordre formen vi er vant til å se emalje i. De tidligere kolleksjonene mine har alle vært preget av øreringer og creoler. Så det ble naturlig å tilføre emaljen til disse formene. Jeg har valgt ut en palett som både er dus og sommerlett, men som også smeller litt for de som liker at farger tar litt plass. I den forrige kolleksjonen min brukte jeg også barokke perler som jeg har videreført til denne kolleksjonen.

Det er viktig for meg å bruke lokale krefter så smykkene blir så kortreiste de kan bli. De har blitt støpt på Edelmetallstøperiet i Fredrikstad og emaljen er påført på Opro i Oslo. Store deler (opp mot 90%) av metallet er resirkulert og de er laget av fantastisk flinke håndverkere.

Jeg har designet et anheng, en fotlenke og en serie med øreringer du kan mixe og matche med ulike farger. Smykkene kan brukes på mange måter og det er deler man kan ta av og på. De lar seg kombinere og de kan brukes til både hverdags og fest. Perler kan tas av, og da sitter du igjen med en fargerik ørering som kan brukes hele sommeren.

Jeg gleder meg til å smykke meg med deilige farger til solbrun hud i sommer." - Jenny Skavlan

SLIK KAN SMYKKENE STYLES

Marie Reierth sine sommerfavoritter

Andrea Steen sine sommerfavoritter