GRATIS STANDARD FRAKT OG RETUR | RASK LEVERING | FLERE BETALINGSALTERNATIVER | EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING

Har du funnet drømmemannen? 

Et frieri er ikke noe man opplever mange ganger i livet, og vi forstår godt at det kan være vanskelig å vite hvor du i det hele tatt skal begynne. De fleste tips og råd er ofte rettet til mannen som skal fri til kvinnen, så vi har derfor forsøkt å samle våre beste tips enten du er en mann eller kvinne som skal fri til din drømmemann. Vi ønsker å bidra til at denne opplevelsen skal bli trygg og behagelig for deg, slik at du føler deg rustet til å gjennomføre noe av det mest romantiske man kan gjøre, nemlig å fri til sin kjære.

 

Når du har bestemt deg for å fri, er neste steg å bestemme seg for ringen du ønsker å fri med, nemlig forlovelsesringen. Bruker han smykker allerede, eller vil en forlovelsesring være det første smykket han bærer? Mange menn som bruker forlovelsesring velger en glatt ring som i ettertid kan brukes som giftering. Det vanlige er da å flytte ringen til den andre hånden når man endelig er gift. Dersom din kjære er glad i å bruke smykker finnes det flere alternativer til de helt klassiske ringene, for eksempel ringer med fargestener og behandlede overflater som gir ringen et mer unikt uttrykk.

Dersom du er usikker på ringstørrelse kan det være en mulighet å ta en titt på eventuelle ringer du vet han bruker ofte. Husk å legge merke til hvilken finger han bruker ringen på, slik at du kan få en pekepinn på hva som er hans riktige ringstørrelse. Du kan gjerne ta med ringen du ønsker å måle til en av våre butikker, så vil vi ta et ringmål for å finne ut ringens størrelse. Ikke la deg stresse av å prøve å finne ut av riktig ringstørrelse, det er alltid mulig å endre størrelsen på ringen/bytte ringstørrelse i ettertid.

Vi har også laget en liten guide som hjelper deg med å finne rett ringstørrelse her. 

De fleste menn bruker forlovelsesringen videre som giftering

 

Husk å beregne god nok tid fra du bestemmer deg for ring, til datoen du ønsker å fri. Noen ringer er bestillingsvarer, og dersom du ønsker å designe og skape en helt unik ring er det viktig å være litt tidlig ute, slik at vår gullsmed får god tid til å skape deres drømmering. Vi anbefaler alltid å forsikre ringen med en gang du mottar den, slik at du vet den er trygg hvor enn du gjemmer den frem til den store dagen. Dersom du synes det er vanskelig å skjule ringen frem til den store dagen, kan vi gjerne oppbevare den hos oss til du føler deg klar for å ta med deg ringen hjem.

Når forlovelsesringen er i boks er det på tide å planlegge selve frieriet. Hva slags frieri vil din kjære sette mest pris på? Noen ønsker et intimt frieri og andre drømmer om et storslaget frieri foran mange mennesker. Tenk gjennom hva du ønsker å si, slik at du har en liten plan når nervene melder seg. Tilslutt gjelder det å finne det rette øyeblikket. Alt kan ikke planlegges til punkt og prikke, det viktigste er at frieriet blir et magisk øyeblikk for dere begge.

 

Ringer i gull 
Ringer i sølv 

Her finner dere våre standard forlovelsesringer/gifteringer.

Her finner du flere herreringer. 

 

Nå gjenstår det bare å ønske deg lykke til med frieriet, vi er tilgjengelig for å både hjelpe og veilede deg i butikk, på nett, via chat og telefon. Sammen skal vi komme frem til den perfekte forlovelsesringen til din kjære. Vi er sikker på at du vil finne drømmeringen!