Du er herved invitert!

Vi i David-Andersen ønsker deg hjertelig velkommen til en spektakulær dag sammen med oss, Urmaker Christensen og våre internasjonale merkevarer på ærverdige Chitra House på Fornebu. Chitra House er en unik eiendom med en fantastisk beliggenhet ved sjøen 15 minutter utenfor Oslo Sentrum. Praktisk informasjon: 21. oktober kl 12.00 - 17.00 Snarøyveien 34, Fornebu Adkomst med bil eller kollektivtransport. Det er mulighet for parkering på stedet, eller parkeringshus i kort avstand fra Chitra House. Det serveres afternoon tea og bobler. Vi får besøk av designere og representanter fra Georg Jensen, Efva Attling, Dulong, Gellner, og Nanis Italian Jewels. Urmaker Christensen stiller sammen med  SEIKO, Maurice Lacroix og Longines. Det blir konkurranser, goodiebags og inspirerende talks med designerne. Du vil også kunne oppleve Porche og deres utstilte luksusbiler under eventet. Vi gleder oss til å se deg!

BLI INSPIRERT AV VÅR JULEGAVEGUIDE

Program for dagen:

Klokken 12:00 – 17:00 Dørene åpner for en spennende dag med smykker, klokker og biler. Møt designere fra Georg Jensen, Nanis, Efva Attling, Dulong og Gellner. Se en urmaker i aksjon og sjekk ut årets kuleste klokkenyheter fra Urmaker Christensen. Ta en pause og nyt Afternoon Tea i Chitra House sine salonger. Delta i våre konkurranser for sjansen til å vinne smykker og opplev Porche sine luksusbiler som vil være utstilt. Klokken 13:00 i annen etasje på Chitra House Få presentert sesongens heteste klokkenyheter fra Urmaker Christensen. Klokken 14:00 i annen etasje på Chitra House Hør en inspirerende samtale med selveste Efva Attling og vår gemmolog Hallvar Sagøy. Klokken 15:00 i annen etasje på Chitra House Bli kjent med vår Italienske merkevare Nanis. Designer Laura har naturen og kvinner som sin hovedinspirasjon når smykkene tegnes. Klokken 16:00 i første etasje på Chitra House Vinnere av konkurransene trekkes.

Chitra House

«Chitra House Oslo representerer den ultimate kombinasjonen av kongelig indisk tradisjon med skandinavisk natur og skjønnhet.  Farger, design og kunst er satt sammen på en måte som tar deg med inn i en annen verden. Skreddersydd og helt unikt for hvert enkelt besøk. Vår visjon er å oppfylle drømmer, sette fotavtrykk og gi minnerike opplevelser akkurat for deg og dine gjester.»