Blogg
Tilbake

Handle gave til «mannen som har alt»? Her er de sikre gavetipsene

Å kjøpe gave til mannen som tilsynelatende «har alt», er ikke alltid like enkelt, men med noen gode gavetips på veien kan du lykkes godt.

Våre erfaring er at norske menn ofte er diskret og klassiske. Det er en vittig erkjennelse som kan være et godt utgangspunkt når du skal kjøpe gave tildin kjære.

Gavetips 1: Mansjettknapper

Man må ikke alltid tenke praktisk når man handler gaver til menn. Se heller etter noe som kan overraske mannen, som for eksempel originale mansjettknapper. De finnes i et hav av variasjoner, både i stål, sølv og gull. 

Bruken av mansjettknapper har økt de siste årene, som følge av at færre bruker slips i det daglige. I dag må man heldigvis ikke gå i mørk dress for å bære mansjettknapper. Jeans, en tøff skjorte og blazer får det lille ekstra løftet med et par.

Gavetips 2: Klokke

Mens europeere eier flere klokker av gangen, har nordmenn flest hatt kun en klokke som man har brukt til de fleste anledninger. Dette ser vi en tydelig endring på nå.

Dette gjør klokke til en ypperlig herrepressang, uavhengig av hva han eier av klokker fra før. Det er ikke lengre slik at vi bruker den samme klokken til allværsjakken som til dress. Tvert imot kan også herrer sette pris på å bytte smykker og klokker etter ulike anledninger.

Gavetips 3: Accessoirer

Hos David-Andersen selger vi mye lærvarer til menn. Alt fra gode belter, bager og kortholdere. Dette er gaver som komplimenterer hverandre, varer lenge og som menn ofte ønsker seg mer av.

Gavetips 4: Penn

Selv i dagens digitale tider er ikke gode penner noe som går av moten. Penner finnes i alle prisklasser og utførelser, og fungerer like godt som gave til jul som til konfirmasjon. Med en penn fra Montblanc er du garantert suksess.